Op maat gemaakt

Samen werken naar jouw oplossing

Heb jij een kamer of ruimte met bijvoorbeeld weinig opberg mogelijkheden en zoek je naar een oplossing? Of ben je toe aan een mooie eigentijdse kast op maat. Ik kom graag de situatie bekijken om samen tot een oplossing te komen.

Iedere situatie is uniek. Daardoor is het vaak nodig om de betreffende ruimte (hal, woonkamer, slaapkamer, balkon, etc) bijvoorbeeld in te meten en goed te bepalen wat de wens is. Een hoekbank met opbergruimte op het balkon klinkt eenvoudig, maar dit is een hele mooie uitdaging. Hoe krijg je de complete hoekbank op zijn plaats? En is er ruimte om op locatie te zagen? Of is het toch het beste om het geheel als een compleet bouwpakket voor te monteren? 

Een inbouwkast in de hal voor schoenen, jassen, sjaals en mutsen laten maken is voor veel mensen een geweldige toevoeging van hun hal en dus ook hun huis. Je komt er immers thuis. Ik overleg graag eerst hoe de ruimte er nu uit ziet en denk graag mee in oplossingen. Wil je liever de kast vast aan de muur of wil je de kast kunnen verplaatsen? Of toch liever die strakke schuifdeuren om ruimte te besparen? Daar kan ik altijd over meedenken en kom graag met verassende oplossingen.

Een overzicht van enkele inspirerende opdrachten

Letter Z
Grote verplaatsbare letter Z van hout met daarin 12 lichtbollen.
Groot dressoir
Groot dressoir voor in ruime woonkamer. inclusief verlichting en meerder stopcontacten.
Balkonmeubel
Mooie bank met kleppen en een extra tafeltje erin verwerkt voor op een balkon 5 hoog. Dat wordt genieten van het uitzicht.